Forn i Queviures Josep Puig som una empresa familiar dedicada a l’elaboració artesana de tota mena de pans, coques i d’altres especialitats de brioixeria i pastisseria.
Ubicats al carrer Serra número 23 des dels anys vint del segle passat i mantenint l’estructura i característiques d’un antic forn de llenya ja existent aleshores, diferents generacions ens hem esforçat per anar millorant, a partir de l’experiència del dia a dia, i poder oferir els nostres productes amb el màxim grau de qualitat i excel·lència.
La nostra feina, basada en el respecte pels mètodes d’elaboració tradicionals, amb pastades a partir de la massa mare, amb llargs processos de fermentació natural, manipulació manual de les peces i cocció lenta amb forn de llenya, conté alguns trets propis que doten a les nostres elaboracions d’unes característiques úniques i fan del nostre pa i les nostres coques obres de gran anomenada i acceptació.
Sempre amatents a qualsevol element que sigui susceptible de millora, també oferim, a la nostra botiga, un gran assortiment de queviures seleccionats, entre els quals destaquen els fruits secs de qualitat torrats al caliu del nostre forn.