Forn Anglada Cal Forner és el degà dels comerços d´Ullastrell amb gairebé 140 anys d´activitat ininterrompuda. Des de 1875, any de la construcció del forn, sis generacions Anglada han fet i servit pa als ullastrellencs seguint els ensenyaments transmesos de pares a fills i mantenint el forn de llenya original amb poquíssimes modificacions.
El respecte escrupolós per la tradició en l´elaboració de la massa, el repòs, les llevades i el procés manual en la formació i cocció de les peces fan que el resultat sigui un pa de pagès d´alta qualitat en la seva consistència, sabor i durada.
Forn Anglada elabora també de manera artesanal tot tipus de pans especials: integrals, de sègol, pans d´olives, de ceba, d´all, de nous, xapates, de viena, brioxos… i tot tipus de coques: de forner, de llardons, adobades, de recapta… I en l´apartat de rebosteria ofereix tota mena de pastissos, braços de gitano, pastissos de fruita, pasta de full, així com magdalenes i galetes artesanes com els populars Xaumets coneguts i consumits arreu de la comarca.